Testimonials

 

Mijn naam is Angelo Salverda, ik ben 27 jaar en woon in Hommerts.

8 weken geleden kwam ik op facebook dat Sportplaza opzoek was naar mensen die mee wilde doen aan een 6 weken Challenge, hierbij dacht ik ach is misschien tijd dat ik weer wat fitter word. Dus zo had ik mij aangemeld.

De dag er na belde Dulcy mij en meteen een heel leuk gesprek gehad want Dulcy belde alleen maar met mensen die een mooie en bijzondere naam hebben.

Na de aanmelding meteen aan de bak met de challenge, en dit was een harde klap naar de realiteit voor mij. Ik merkte dat ik zowel geen uithoudingsvermogen, kracht  en balans had waardoor ik besloot dat het roer radicaal om moest.

Met de goede begeleiding van de mensen bij Sportplaza kon ik mijn eetpatroon, slaap/waak ritme en het sporten goed oppakken en werd ik door ieder van hen op een positieve manier gestimuleerd om door te gaan.

Ik merkte na een week al enorm verschil, ik kon de oefeningen langer vol houden en beter uitvoeren. Het mooie aan Sportplaza is dat ik aan alle groepslessen mee mocht doen zodat ik goed kon uitvinden wat ik wel en niet leuk vind. Ook krijg je tijdens de groepslessen goede aanwijzingen en word je uitgedaagd om alles wat er in zit er uit te halen.

 

Inmiddels 8 weken verder ga ik nog steeds met veel plezier naar de sportschool terwijl de challenge al is afgelopen. Ik heb met de challenge het doel gehaald wat ik wilde, ik ben afgevallen, heb meer uithoudingsvermogen, kracht en balans (al moet ik daar nog steeds aan werken). Het is nu een kwestie van gewoon blijven gaan en meer aan me body werken ook nu na de challenge word ik goed in de gaten gehouden en krijg ik tips en tricks mee die ik nodig heb om in de sportschool maar ook daarbuiten goed om te gaan met mijn lijf.

Het grootse verschil met een andere sportschool is dat het voor iedereen toegankelijk is of je nu een leek bent en helemaal niets weet over hoe je een apparaat moet gebruiken of nog nooit heb mee gedaan aan yoga. Of dat je al jaren aan het sporten bent en hier binnen komt lopen. Ze kijken naar ieder individu en als iets niet lukt is dat helemaal niet erg.

Als je het mij 8 weken geleden had gezegd dat ik in zo’n korts tijdbestek zover vorderingen zou maken had ik je nooit gelooft, maar dankzij Sportplaza is dit me wel gelukt en ben hun en ook me zelf erg dankbaar dat ik de uitdaging met mezelf ban aangegaan en aan een ieder die twijfelt of sporten iets voor hun is zou ik zeggen gewoon gaan doen het leven is te kort om spijt te hebben van de dingen die je niet hebt gedaan.

 

 

Eva Brandenburg

Er is een gezegde die mijn eerste kennismaking met Sport Plaza, het beste omschrijft: alsof je in een warm bad stapt.

Alles gebeurt met een reden.  Nadat mijn leven radicaal veranderde, winkel verkocht, scheiding, baanverlies, op het randje van een burn-out en als klap op de vuurpijl mijn nichtje/vriendin, vader en oma in 1 jaar tijd overleden, ben ik langzaam begonnen mijn leven opnieuw in te richten.

Liefde, wonen, werken, verwerking, reflectie en herinrichten. Gezonder eten, naar buiten, dieren en de laatste stap: meer bewegen. Op zoek naar een sportschool. Waarom Sport Plaza? Dat moet intuïtie zijn geweest, want ik kan het niet uitleggen. Ik hoor mezelf nog zeggen “ik ben niet zo’n sport Billy!” En inderdaad ik viel bijna terug in mijn oude vertrouwde patroon van afhaken en opgeven. Dankzij een 6 weken durende challenge en het motiverende enthousiasme van Dulcy, Andries, Maria, Gerda en Wesley voel ik me nu op mijn plek. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten waarbij je jezelf kunt zijn, je eigen tempo bepaald en toch gestimuleerd wordt om die extra stap te zetten, je grenzen op te zoeken en waar mogelijk te verleggen. En damn wat voelt dat goed! Waar 1 keer per week naar de sportschool een hele opgave leek, ga ik nu met veel plezier 2 tot 3 keer per week.

Variërend van conditie opbouwen door een outdoortraining tot ultiem ontspannen tijdens Yoga. Je bent welkom om te zijn wie je bent en te worden wie je wilt. Sport Plaza ademt energie, goede energie.

Jessica Nijenhuis

Tijdens een revalidatieperiode, kwam ik er achter hoe heerlijk het is om regelmatig te sporten. Doordat ik dit jaren niet meer had gedaan, was de stap om naar de sportschool te gaan toch een dingetje.

Een vriendin vertelde enthousiast over Sportplaza, en heeft me mee genomen voor een proefles.

Mijn eerste indruk was gelijk positief.

Een kleinschalige sportschool, met toch een breed aanbod. Persoonlijk vond ik het ook fijn dat er geen spiegel te bekennen is.

Het leuke is dat er zo’n divers publiek komt. Jong en oud, en ook qua niveau. Maar dit merk je niet.

Iedereen is lekker zelf aan het sporten, en een gezellig praatje is altijd wel te vinden.

De begeleiding is ook prettig. In het begin duidelijke instructie over hoe de apparaten werken, maar er wordt vooral gekeken naar wat voor jou werkt. Wat is jou behoefte en wat heb je nodig.

Een positieve benadering, die je toch motiveert.

Er is een breed aanbod aan groepslessen, maar ook qua vrij trainen kun je prima terecht. Doordat er elke dag andere oefeningen zijn, blijft het afwisselend.

Een half jaar geleden had ik niet gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden.

Marco Vellinga

SportsPlaza is…

De sportclub waar ik mij thuis voel.

Door de goeie familiesfeer en diversiteit aan sporten.

Met deskundige begeleiding.

Om jouw gewenste resultaat te behalen. Je voelt je weer fit en gezond. Een aanrader voor iedereen van alle leeftijden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *