SPORTSPLAZA START MET FITSNACKS.TV


Beste Sportsplaza leden,

Om jezelf te wapenen tegen het virus is het zorg je inmuunsysteem sterk te houden. Dus slaap voldoende, eet gezond, rook niet en beweeg en sport! En met dat laatste gaan we je natuurlijk helpen. Nu we elkaar even niet treffen op de club komen we gewoon online naar jouw toe! Yeahh, joepie.
Wij starten vanaf nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.
FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu hier geheel kosteloos gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! 
Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik de unieke clubcode die je van ons hebt ontvangen middels de nieuwsbrief. Heb je geen nieuwsbrief ontvangen kijk even in je spam. Staat daar ook niets mail dan even je e-mailadres naar info@sportsplazasneek.nl
(meld je eerst aan via fitsnacks.tv  op je pc of laptop voordat je de app aanmaakt) 
OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.Verder zullen wij als team ook regelmatig persoonlijk een filmje op Youtube en Facebook plaatsen zodat we op een sportieve manier met elkaar in contact blijven.Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

stappenplan kijk ook hier!

Met vriendelijke groeten,
Team SportsPlaza Sneek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *